Bosch GSN36BW30 Fryseskap

(3.8) 60 anmeldelser
Score
76
100

PrissammenligningPrishistorikk
Varen er utgått
Se i stedet
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Se alle spesifikasjoner

Rankings

Alle frysere
 Nr. 13 ut av 6

Alle fryseskap
 Nr. 1 ut av 0

Beste fryseskap »


Egenskaper

Best i test

Dette kjøleskapet har klart seg særlig godt i test.


Specified preset not found

Anmeldelser av Bosch GSN36BW30

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(3.78) basert på 60 anmeldelser 

Whiteaway.com
(4.70) 7 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internettforhandler, som primært beskjeftiger seg med salg av hvitevarer.


Elgiganten.dk
(3.50) 23 anmeldelser

Elgiganten.dk er et dansk varehus, med salg på nettet og i Elgiganten-butikker.


Whiteaway.com
(4.70) 7 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internettforhandler, som primært beskjeftiger seg med salg av hvitevarer.


Elgiganten.dk
(3.50) 23 anmeldelser

Elgiganten.dk er et dansk varehus, med salg på nettet og i Elgiganten-butikker.


Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det finns inga videorecensioner.

Bosch GSN36BW30
Score
76 100
(3.8)
60 anmeldelser
Pris kr
Testresultater

Beskrivelse av Bosch GSN36BW30

Med en frysekapasitet på 237 liter er Bosch GSN36BW30 velegnet til den mellomstore eller større husstanden med 4-5 personer i. Fryseskapet er laget med 5 transparente fryseskuffer og har 2 fryserom med glasshyller og et transparent lokk, som gir deg optimal oversikt over hva som er i skapet til enhver tid. Videre så er Bosch GSN36BW30 utstyrt med en uttakbar IceTwister, og temperaturen justeres elektronisk via displayet. Med elektronisk regulering blir det mer presis temperatur i fryseskapet, sammenlignet med mekanisk regulering. Bosch GSN36Bw30 befinner seg i den nest beste energiklassen på markedet, og har en no-frost-funksjon som sørger for at fryseskapet aviser seg selv. Verdt å nevne er at fryseskapet leveres høyrehengt fra fabrikken, men at døren kan snus uten for mye styr.

 

Energiklasse og fryseevne

Et kjøleskaps energivennlighet er naturligvis en viktig faktor både med tanke på miljø og forbruk. Bosch GSN36BW30 ligger i energiklasse A++, som er den nest beste med tanke på energivennlighet. Det er utstyrt med langtidsholdbare LED-pærer som ikke bare holder hele skapets levetid, men som også bidrar til mindre energibruk. LED-pærene avgir nemlig ikke noe varme sammenlignet med tradisjonell belysning, og man bruker derfor mindre energi på nedfrysning. Ser man på fryseskapets gjennomsnittlige forbruk, så ligger det på 234 kWh per år.
 
Innen fryseevne vurderes fryseskapet mellom 1-4, der 4 er det beste. Bosch GSN36BW30 har fått 4 og er derfor godkjent for innfrysning og langtidsoppbevaring. Fryseskapet har en kapasitet på 20 kg per døgn, som er tilnærmet maksimal mengde som kan fryses ned over en 24-timers periode.

 

Funksjoner og egenskaper

En av de funksjonene som sparer deg for mye tid, og ikke minst et lavt energiforbruk, er avising. Fryseskapet sørger for at det ikke dannes frost/rim på fryseveggene eller på matvarene. Superfrys er en funksjon som er meget praktisk når man handler mye på pen gang og skal fryse inn store mengder. Funksjonen senker temperaturen i fryseren for en kortere periode, som gjør at nedfrysingen går fortere. Etter en liten stund vil temperaturen automatisk justere seg til det som er innstilt på displayet. Utover dette så har man «FreshSense», som sørger for at skapet holder en jevn temperatur gjennom sensorteknologi.

 

Mål

186 cm x 60 cm x 65 cm (høyde x bredde x dybde).


Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...